Любо Пенев доказа: Аз съм ужасяващ избор на ЦСКА!

7 Dni Sport16.02.2019
Любо Пенев

Трезвомислещите фенове на ЦСКА бяха много притеснени от назначението на Любослав Пенев за треньор. Не само защото той се ПРОВАЛИ и в трите първенства, в които бе о едно или друго време начело на „червените“.

Просто самият Пенев не е наясно със себе си какъв иска да е – президент на БФС ли, борсов посредник ли, треньор ли. При това положение да вярваш, че докато Любо стои безработен надгражда треньорското у себе си, е меко казано наивно.

Днешната среща във Варна го доказа. Чичовото бе надигран тактически тотално от Илиан Илиев. По-страшното за ЦСКА е, че изглежда точно като…ЦСКА на Пенев – безидеен, беззъб, страхлив. Което показва и статистиката. ЦСКА в последните 12 мача на Пенев начело има само 2 победи и в 7 срещи не е успял да вкара гол!

Което ни връща и към нещо друго. В последния мандат на Пенев ЦСКА стигна историческо дъно с четвъртото си място. Хубаво е сега на „Армията“ да се мобилизират и да гледат да запазят поне третото. За първото никой не мисли, а второто май ще падне още във вечното дерби.

Ужасяващата статистика на Любо Пенев последните 12 мача

Есен 2009

ЦСКА – Миньор 0:3

Литекс – ЦСКА 2:0

ЦСКА – Славия 2:0

Локо Сф – ЦСКА 2:2

Ч. море – ЦСКА 0:0

ЦСКА – Черноморец 0:0

Пролет 2015

Берое – ЦСКА 0:0

ЦСКА – Лудогорец 0:0

Ботев – ЦСКА 3:2

Локо Сф – ЦСКА 1:1

ЦСКА – Литекс 3:1

Пролет 2019

Черно море – ЦСКА 2:0

Баланс: 2 победи, 4 загуби, 6 равенства, 10:12 голова разлика

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ