Разкриха с какво Любо се готви да тресне Илиан – Люпко и Стойчо одобриха

Любослав Пенев пресконференция 1

ЦСКА проведе тренировка на „Армията“ вчера преди обяд. На заниманието излязоха 20 полеви футболисти и 3-ма вратари. С отбора изобщо не се готвеше левият бек Жеферсон, който е под въпрос за вечното дерби на 24 февруари.

На тренировката присъстваха консултантът в ЦСКА Люпко Петрович и главният мениджър Стойчо Стоилов. Двамата бяха плътно до отбора и по време на лагера в Испания.

Люпко и Стойчо проследиха по-голямата част от заниманието, но към 12:00 часа влязоха в офисите на „Армията“. Стоилов беше придружаван от чужденец, най-вероятно мениджър. Очаква се до броени дни ЦСКА да представи две нови попълнения. Клубът е в напреднали преговори с крило и бек.

Тренировката на ЦСКА на „Армията“ вчера продължи почти един час и беше разделена на три равномерни части. В първата футболистите правеха физически упражнения. Във втората имаше двустранна игра на половин терен. А в третата червените разиграваха статични положения – центрирания от фаулове и корнери.

С продажбата на Десподов отборът загуби щатния си изпълнител на преки свободни удари. Червените на моменти имаха трудности и при защитаването от стандартни ситуации. Новият треньор Любослав Пенев проведе вчера индивидуални разговори с всеки един от играчите в отбора.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ