Боби Цонев още не си е тръгнал, а вече си пожела да се върне в Берое!

борислав боби цонев

Вече бившият футболист на Берое Борислав Цонев използва своята страница в социалната мрежа Facebook, за да се сбогува със старозагорския клуб. Той изрази и надежди, че един ден отново ще облече зелената фланелка.

„Искам да благодаря на цялото ръководство на ПФК Берое Стара Загора, треньорския щаб, футболистите и всички фенове и хора свързани с клуба. За мен беше удоволствие да работя с вас през изминалите две години и половина. Успех и до нови срещи. Само Берое!!!“, написа Цонев.

Пред сайта на новия си клуб Интер (Запрешич) от Хърватия бившият младежки национал сподели, че първата му цел е отборът да се спаси от изпадане, но той мисли и за класиране след първите пет-шест в първенството.

„Радвам се, че Интер прояви интерес към мен и вече съм част от тима. Не знам много за вашето първенство, хърватският футбол ми е познат най-вече покрай националния ви отбор. Имате страхотни футболисти, които заслужиха сребърните медали на Мондиал 2018. Нито за миг не съм имал съмнения да приема офертата, сигурен съм, че в Хърватия се играе качествен футбол.

Знам, че в отбора са играли Лука Модрич и Деян Ловрен. Още не съм имал възможност да разгледам Запрешич, но е чудесно, че е близо до Загреб. Скоро ще мога да ви кажа какви са първите ми впечатления от града. Най-важното е да останем в Първа лига, но би било хубаво да финишираме пети или шести. Вярвам, че ще си свършим работата. Ще гледам мача срещу Горица и ще добия представа за качествата на новите ми съотборници. Сигурен съм, че ще постигнем добър резултат”, продължи юношата на Левски.

“Най-добрият футболист в света? Лионел Меси. Иначе най-много обичам да гледам английската Висша лига, там харесвам Серхио Агуеро и Еден Азар”, разкри Цонев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ