Ботев Пд ще разбива илюзиите на Славия за топ 6 с новия си нападател

Славия Ботев Пловдив (13)

Ботев Пд посреща Славия от 17:30 ч. на базата си в „Коматево“ в последния мач от деня в Първа лига. Канарите ще трябва да трупат точки, за да са в добра позиция за атака на третото място в плейофите на шампионата, докато „белите“ ще се опитат да съхранят и малкото си останали шансове за топ 6 с победа под тепетата.

Николай Киров не може да използва единствено контузения Атанас Зехиров, но пък на разположение са другите нови попълнения – Еберт Кардосо, Лазар Марин, Антон Карачанаков, Феребори Доре. Последните двама ще стартират от първата минута. Доре не е в перфектно състояние, но пък вкара два пъти в контролите, след като се завърна в тима и явно с него играта на Канарите върви повече. Радослав Терзиев ще заеме мястото пред защитата, което се освободи след трансфера на Серкан Юсеин в Лудогорец. Антонио Вутов, Тодор Неделев и Карачанаков ще действат зад Доре.

В Славия е пълно с нови играчи, като Златомир Загорчич ще заложи на поне трима от тях, начело с вратаря Георги Георгиев. Радослав Кирилов ще трябва да замести напусналия в посока Унгария Галин Иванов, а Дарко Тасевски ще направи завръщането си в българския футбол като плеймейкър зад тарана Илиян Мицански.

БОТЕВ (ПЛОВДИВ) – СЛАВИЯ
Вероятни състави:

БОТЕВ (4-1-4-1): Кайзер; Джонатан, Д. Пиргов, К. Димитров, Л. Марин; Р. Терзиев; Неделев, Балтанов, Карачанаков, А. Вутов, Доре
Старши треньор: Н. Киров

СЛАВИЯ (4-2-3-1): Г. Георгиев; Марем, Станисавлевич, Гамаков, Д. Велковски; Шоколаров, Карабельов; Р. Кирилов, Тасевски, Ашковски; Мицански
Старши треньор: З. Загорчич


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ