Три за късмет! ЦСКА излиза на „Тича“ в новия дебют на Любо, за да накаже разградския провал

ЦСКА черно море 27 (14)

ЦСКА гостува на Черно море в третия дебют на Любослав Пенев като треньор на „червените“. В 15 ч. на „Тича“ „армейците“ ще преследват задължителни три точки, които да ги доближат само на 4 до Лудогорец, който вчера сензационно направи 0:0 с Верея в Стара Загора. Моряците на Илиан Илиев обаче нямат намерение да се дават толкова лесно, след като водят люта битка за влизане в топ 6 на Първа лига.

Варненци имат сериозни кадрови проблеми, като цели петима играчи от първия отбор не могат да вземат участие в мача. В тази бройка е и титулярният вратар Георги Китанов, който е преотстъпен в тима от ЦСКА. Между гредите се очаква да застане младият Иван Дюлгеров, а пред него в отбрана ще е друг от талантите на Морето Мартин Костадинов. Откритието на сезона Мартин Минчев ще действа в атака заедно с Радослав Василев и Аристот Н’Донгала. Играта ще връзва неостаряващият Георги Илиев.

В ЦСКА добрата новина от вчера е завръщането на Божидар Чорбаджийски към пълноценни тренировки. Той ще стартира редом до капитана Николай Бодуров, а Стивън Перейра ще бъде пратен на десния бек, а  отляво ще играе Ангел Лясков. В центъра на терена в променената схема 4-1-4-1 пред карето в отбрана ще действа Кристиян Малинов. Отдясно наляво пред него ще са Едвин Джеси, Тиаго, Рубен Пинто и Енрике Рафаел, а Али Соу изглежда фаворит да води атаката пред Мауридес.

ЧЕРНО МОРЕ – ЦСКА
Вероятни състави:

ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1): Дюлгеров; Панов, Генев, П. Димов, Кононго; Панайотов, Витанов; М. Минчев, Г. Илиев, Н’Донгала; Р. Василев
Старши треньор: И. Илиев

ЦСКА (4-1-4-1): Черниаскуас;С. Перейра, Чорбаджийски, Бодуров, Лясков; Бикел; Е. Джеси, Т. Родригес, Р. Пинто, Е. Рафаел; Соу
Старши треньор: Л. Пенев

СЪДИЯ: Стефан Апостолов
СТАДИОН: “Тича“, Варна
НАЧАЛО: 15:00 часа

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ