Сайтът на елитен футболен съдия взриви „Герена“: Левски оферира Станислав Манолев

7 Dni Sport15.02.2019
Цска Витоша Бистрица (14) Станислав Манолев

Станислав Манолев, който само преди няколко дни се раздели с ЦСКА, вече има оферта от Левски, твърди Нов спорт. Националът е добре дошъл на „Герена“. Самият той е ок с това, защото от малък симпатизира на „сините“, твърди медията на наш футболен съдия.

От ЦСКА обявиха, че се разделят с Манолев по взаимно съгласие. Футболистът поддържа форма с Пирин (Благоевград), но във всеки един момент може да напусне, стига да получи добра оферта.

Такава вече има от Левски, но шансът Манолев да заиграе на „Герена“ е малък, защото подпис със „сините“ никак няма да се хареса на Гриша Ганчев, а футболистът е много признателен на бизнесменът, който преди 9 години го продаде на ПСВ Айндховен. Там за 5 години българинът изигра 95 мача, преди да бъде преотстъпен в английския Фелъм. В последствие Манолев игра за руските Кубан и Динамо (Москва).

Освен това един такъв трансфер ще бъде приет на нож от феновете на ЦСКА, които до скоро му ръкопляскаха на пистата на „Армията“ и други стадиони из страната.

А и не се знае каква ще е реакцията на феновете на Левски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ