Сухия обяви виновниците за резила и ги обвини в елементарни грешки

антони здравков сухия

Старши треньорът на Лудогорец Антони Здравков обяви след срамното 0:0 с Верея, че единствено футболистите на шампионите са виновни за загубените точки, тъй като не са успели да реализират множеството положения, които са създали. Според Сухия са допуснати прекалено много елементарни грешки в наказателното поле на съперника.

„Случи се това, което очаквахме – Верея игра много близо и нагъсто пред вратата си. Въпреки това създадохме достатъчно положения, които не успяхме да отбележим и затова сме си виновни само ние и никой друг. Не мога да кажа, че сме подценили съперника, защото само второто полувреме имахме четири стопроцентови положения. Опитахме всичко – центрирания, удари от близо и далеч… Не мога да кажа, че съм доволен, когато не сме победили и не сме вкарали гол. Днес противникът не отправи удар, играхме само в тяхната половина.

Отборът няма физически проблеми, не видях умора. Допуснаха се елементарни грешки в последния пас и удар, което се оказа решаващо днес.

Серкан Юсеин получи контузия в петата преди два дни, Якуб Швиерчок вече се възстановява от проблема в коляното, който го мъчеше“, каза треньорът на Лудогорец.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ