Край на ултрас своеволията на „Герена“! Павел Колев с невиждан досега у нас правилник!

Левски Верея (4) Герена Публика

Ръководството на Левски разпространи официален правилник за поведение на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“ като част от новата клубна политика. Идеята най-вероятно е на новият изпълнителен директор Павел Колев, който е натоварен със задачата да превърне „сините“ в правилно функциониращ по европейски модел клуб. И първата стъпка към това е установяване на ясен ред и режим за ултрасите по време на мачовете на тима.

„Уведомяваме Ви, че клубът вече има точен и ясен Правилник за вътрешния ред на стадиона. Всеки от Вас може да се запознае с него, като го свали от ТУК!

Като част от новите мерки, които влизат в сила още от предстоящата домакинска среща срещу Локомотив Пловдив в неделя (17.02), Ви обръщаме внимание, че няма да е възможно свободно преминаване между отделните сектори на територията на спортното съоръжение, което означава на и около стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“. Т.е. закупилите си билет за избрания от тях сектор, ще могат да влизат към стадиона от определените за този сектор подстъпи към съоръжението“, написаха официално от Левски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ