Васил Божков: Политиците ме мразят! В ЦСКА даваш лични пари, в Левски е друго

7 Dni Sport15.02.2019
васил божков

Бъдещият собственик на Левски Всил Божков даде преди 13 години програмно интервю, но като притежател на…ЦСКА. Някои от отоворите му звучат повече от актуално и днес.

„Добре е да си шеф на букмейкрска къща и на футболен клуб едновременно, защото ще държиш мачовете да се играят честно“, каза тогава пред журналистите Васил Божков.

„В Европа водещите букмейкърски къщи наливат милиони в големите клубове. Всеки уреден мач може да донесе на една букмейкърска къща огромни щети. Замислете се малко“, каза Божков.

„Не искам да говоря за Левски, защото ще излезе, че ги нападам. Между мен и Левски има разлика, защото аз давам лични пари. Левски търси пари от различни места. Аз не мога да си върна инвестициите“, допълни Божков.

„Чували ли сте някой политик да ме обича? Всички ме мразят. Защото аз не им плащам нищо. Чорни успяха да го притиснат и да го изгонят. Костов ми проверяваше всичко – приходи и разходи… Четири години и се оказа, че няма от къде да ме притисне. Моят бизнес е легален, нищо че ме гледаш така и си викаш: “Тоя какъв е бандит!”, каза президентът на „НОВЕ Холдинг“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ