Любо Пенев намекна за нови футболисти в ЦСКА – обяви кои ще се борят за мястото на Манолев и кой се завръща срещу Черно море

Любослав Пенев пресконференция 1

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев говори пред медиите преди утрешното гостуване на Черно море във Варна. Той бе категоричен, че го очаква тежък дебют срещу „корав отбор с добър треньор на стадион, на който винаги е трудно“. Добрата новина за „червените“ е, че Божидар Чорбаджийски ще бъде на разположение за мача.

„Жеферсон се подобрява, Чорбаджийски вече тренира и групата ще е 20 човека. Утре сутрин имаме лека активация.

Една седмица не е достатъчно, но до момента съм доволен от отбора от това, което виждам – технически, физически. Трябва да работим много тактически. Днес отборът ми стоеше много добре и много свеж. Физическата подготовка е на ниво. Не съм присъствал, но съм убеден.

Времето в никакъв случай не беше достатъчно, това трябва да е ясно. Отбор от 20-23 футболисти не се подготвя за 3-4 дни, трябва време. Направили сме корекции, които утре ще се видят, но подобряването ще продължи във времето. Ще играем в различна тактическа подребда“, разкри Пенев и намекна, че съвсем скоро на „Българска армия“ ще бъдат представени нови футболисти.

„Има информация за трансфери, но ще я дам, когато има нещо сигурно. Когато един отбор попадне на добър футболист, за която и да е позиция, е добре, защото идва силен футболист и се увеличава конкуренцията. Има позиции, които трябва да подсилим до края на месеца“, обяви Ел Голеадор и заяви, че двама млади футболисти ще се борят за титулярното място на десния бек след разделите със Станислав Манолев и Борис Секулич.

„Стойчо Атанасов остава на десния бек, Иван Турицов идва като титуляр от целия сезон в Литекс и в момента за този пост имаме двама футболисти“, каза още Пенев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ