Клаузите в договорите се обърнаха срещу Берое! С какви халфове ще излезе Томаш след тази продажба?!

1

Берое ще има сериозни проблеми в халфовата си линия за гостуването на Септември в неделя. Заралии продадоха капитана си Мартин Райнов на Левски, Владимир Гаджев не е на 100% готов, а снощи и хърватският Интер (Запрешич) представи най-креативният футболист на беройци от началото на сезона Борислав Цонев. Юношата на Левски подписа с 8-ият в Хърватия, който плати откупуващата му клауза и Берое нямаше как да предотврати трансфера. Изглежда и самият Боби е преценил, че му е време да излезе в чужбина, след като брат му Борислав вече над две години играе в Италия.

Проблемите пред Александър Томаш обаче няма да бъдат разрешени с постъпилата трансферна сума от Цонев. В момента той разполага само с Александър Цветков като типичен вътрешен халф. Срещу Септември е много вероятно Иван Минчев да бъде поставен до него, а зад нападателя Мартин Камбуров най-вероятно ще играе Алфредо Мартинс.

В следващите дни договор с Берое се очаква да подпише Карлос Охене, който да разреши проблемите в средата на терена след трансферите на Цонев и Райнов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ