Цената да бъде свален Лудгорец от върха: 50 милиона! Има ли луд, който да я плати?

7 Dni Sport15.02.2019
кирил домусчиев

Между другото вчера се промуши една новина. Някакъв нов в Лудогорец, който идва да подпише и се прибира в Израел, ще вземе за следващите 4 години от контракта си с шампионите 3,2 милиона лева заплата!

Това показва само едно: НЯМА КОЙ ДРУГ В БЪЛГАРИЯ ДА Е ШАМПИОН! Освен, ако лятото с оглед предизборната обстановка в страната не се реши с държавен декрет да се бутат напред Левски и ЦСКА. Особено първите.

Лудогорец е единствения клуб в България в момента, който може да си позволи да има 15 звезди със средна работна заплата 40 000 евро месечно! Общо пък фондът работна заплата в Разград надхвърля 24 милиона лева! Това е колкото бюджета на ЦСКА и Левски взети заедно!

Връщаме се на едни думи на Гриша Ганчев от времето, в което неговият Литекс проби в елита и стана два пъти подред шампион. Запитан по-късно как го направи, бизнесменът обясни чистосърдечно: За да свалиш ЦСКА и Левски от върха, трябва да извадиш два пъти повече пари от тях! За всиичко!

Е, днес, който иска да сложи точка на шамипонската хегемония на Лудогорец, трябва да извади 50 милиона! Виждате ли луд да го направи?

Така, че остава варианта с държавата…

One comment

  • Любима Шопова

    15.02.2019 at 20:14

    Разликата е много малка,просто спират съдиите да свирят за лудогорец и готово.Милионите не играят на терена,справка мача с верея.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ