Тази разголена бразилка е новото бижу под тепетата! Няма да повярвате каква е била преди да се омъжи за „жълто-черна“ звезда! (СНИМКИ)

1

Ботев Пд не направи мащабна селекция през зимата, но се подсили с двама играчи на пост, на който Николай Киров задължително искаше поне едно попълнение – ляв бек. За титулярно място ще се борят Лазар Марин и Еберт Кардосо, а бразилецът ще има и солидната подкрепа на половинката си Наталия, докато се опитва да измести любимеца на „жълто-черната“ публика от 11-те на Белия.

Еберт и Наталия имат дългогодишна връзка, която започват още, докато футболистът играе в долните дивизии в Бразилия. Тя пък е бивша ръгбистка, състезавала се в местен щатски шампионат. Когато Кардосо се мести да играе в Европа, пищната му половинка зарязва ръгбито и пристига с него на най-стария континент.

 

Ражда им се и дъщеричка – Антония, на която Наталия е напълно отдадена. Бъдете сигурни обаче, че двете ще бъдат на „Коматево“ още този уикенд и ще подкрепят най-важният мъж в живота си. А пък феновете на Ботев и пловдивчани ще се чудят как тази красавица може да се е занимавал с такъв тежък спорт като ръгбито.

 

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ