Разцеплението продължава! Заплахи между ултраси от сектор „Б“ минират Левски – Локо Пд!

Левски Славия 2ро (1)

Левски – Локо Пд попада в графата рискови мачове на МВР и в неделя на „Герена“ ще има сериозно присъствие на униформени. Напрежението идва не само покрай двубоя, но и заради разцеплението и враждите между крайните фен-фракции на „сините“.

В онлайн пространството две от най-големите групи, които стигнаха до бой през есента преди мача с Етър и се наложи жандармерия да спира ексцесиите, отново са се захапали и не спират да сипят заплахи една срещу друга. Както е известно, голяма част от организираните ултраси присъстват в сектор „Б“, но преди почти 2 години друга от големите фракции се отцепи и започна да посещава двубоите в сектор „А“. Стигна се до сблъсъци и на едно от дербитата с ЦСКА на националния стадион „Васил Левски“, като двете групи се обвиняваха взаимно в провокации.

Всичко това е взето под внимание от органите на реда и в неделя на „Герена“ ще гъмжи от полиция. За момента за мача има продадени малко над 1000 билета, но, както е по традиция, големите продажби на пропуски се случват непосредствено преди мача и в клуба очакват по трибуните да има около 5000 зрители.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ