Някой прекали от името на Божков! Никой и никога не е стъпвал толкова вулгарно на „Герена“!

7 Dni Sport13.02.2019
васил божков

Партньорството ще продължи, докато съществуват възможности за растеж и бизнес интересите на двете страни съвпадат!

Някой обърна ли внимание на това заключително изречение в днешната „гръмотевична“ декларация за влизането на Васил Божков в Левски?! Левскарите, способни да четат между редовете, вече се притесняват!

Особено плащещо е онова накрая: „докато бизнес интересите на двете страни съвпадат“. Задължително е от канцеларията на най-богатия българин веднага да уточнят какви общи бизнес интереси могат да имат Футболен клуб Левски и хазартната империя на олигарха. Освен този, че мачовете на „сините“ присъстват в тиражите на различните букмейкърски фирми на велинградския милионер. Този пасаж в декларацията щеше да е направо глупав, ако не беше толкова вулгарен.

Г-н Божков така дойде и на „Армията“. И в момента, в който ЦСКА загуби титлата от 7 точки аванс, а някой видя в това тото, той си събра обиден багажа от Борисовата градина. Може би защото клуб и хазарт вече нямаха общи интереси? А не съществуваха възможности и за градеж?

Навремето Васил Божков влезе почти насила в ЦСКА. Вкара го Евгени Бакърджиев. Синият вицепремиер умираше от възможността ловешкият му кошмар Гриша Ганчев да се настани в Борисовата градина. Там му трябваше човек, който да не гледа на титлата като на нещо задължитено.

И Божков дойде точно с тези думи, разпространени тогава в декларация от Ирина Тенчева, днешната спътница в живота на „опосума“ Иван. Та и тогава Васил Божков, или поне някой от негово име“ обяви, че „НОВЕ Холдинг се ангажира да възстанви величието на най-големия български клуб ЦСКА. Затва ще е нужно търпение у феновете, защото самите те виждат коко е сложно положението на ЦСКА. Днес не говорим за титли, днес говорим за спасение“.

Та, който очаква веднага от Васил Божков титли в Левски, объркал се е. Те ще дойдат, когато бизнесът му има нужда от тях. Сам си го е написал.

А дотогава е хубаво феновете на Левски да търкат здраво билетчета. За да съвпаднат интересите на двете страни.

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ