Часове, след като получиха забавените заплати, Дерменджиев нареди на „сините“: Излизайте за мач!

Георги Дерменджиев

Футболистите на Левски вчера са получили забавените си заплати за декември. Падежната дата за месечните възнаграждения е между 15-и и 20-и, но покрай ръководните рокади в клуба се получи забавяне на плащането, вина за което имаше и бюрократичен проблем с банковите преводи. В крайна сметка вчера „сините“ са получили парите си и ще излязат спокойни в мача с Локо Пд в неделя на „Герена“.

За да са абсолютно готови за срещата, старши треньорът Георги Дерменджиев е наредил на своите още днес да са подготвени за учебна игра срещу юношите старша възраст на клуба. Спарингът ще се изиграе зад закрити врати на официалния терен на стадиона, а Дерменджиев ще приложи на практика тактическия си замисъл и заучените положения, които тимът ще може да използва срещу Смърфовете.

В учебната игра участие няма да вземе Живко Миланов, който е с проблем в прасеца. Другите двама нови – Валери Божинов и Мартин Райнов, са напълно здрави и ще опитат да убедят Дерменджиев, че трябва да са титуляри и в неделя.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ