Тодор Неделев отряза ЦСКА и Лудогорец: Ако получа оферта като Десподов веднага ще приема

Футболист на Годината 201812

Футболистът на Ботев Пд Тодор Неделев за пореден път сподели, че най-вероятно ще остане при „канарчетата” поне до лятото, тъй като няма постъпила оферта за него към днешна дата.

Нападателят получи наградата си за футболист на месец декември, връчвана от Пресклуб България.

„Мисля, че подготовката мина нормално, с изключение на няколко дни в Турция, в които времето беше доста тежко, надявам се да сме влезли в добра кондиция, за да можем да следваме нашите цели”, сподели Тодор Неделев.

„Има някакви обаждания, но конкретно нищо не е стигало до мен, нито в клуба има официална оферта, мисля, че до лятото ще остана в Ботев. Чета и аз, че постоянно се пише за някакви отбори, но няма нищо конкретно. Имаше оферта от ЦСКА, но от изминалото лято, от това лято никой не ми е звънял от ЦСКА и Лудогорец. Ако е имало нещо, е било през миналото лято. Аз обичам Ботев, харесва ми обстановката, всички ме обичат, мисля, че на този етап не бих сменил Ботев с друг български отбор.”

„Ако получа оферта от някой отбор от Италия и Германия, но е назад в класирането, и има оферта от Фенербахче, бих предпочел Фенербахче, въпреки че Турция не е като Италия и Германия, но самият отбор като история и като клуб е много по-голям от някой от тимовете, ниско в класирането на Италия или Германия.”

„Обичам италианското първенство. Ако имах оферта като на Кирил Десподов, бих приел, аз съм фен на италианските отбори”, завърши Тодор Неделев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ