ЦСКА си хареса голаджия на Легия (Варшава)! Футболистът май намекна за трансфер на „Армията“?!

Българска армия, ЦСКА, фенове

ЦСКА е проявил интерес към испанския голаджия на Легия (Варшава) Карлитос (28 г.). Високият 176 см нападател не попада в плановете на треньора Рикардо Са Пинто и не влезе в групата за вчерашния мач с Висла (Плоцк). Полските медии твърдят, че американският Ню Йорк Сити е птравил оферта за него в размер на 2,5 млн. евро, макар публикациите да не са потвърдени от Легия.

Според източници от Полша през зимата ЦСКА също е разпитвал за Карлитос, който е голмайстор на Екстракласата за сезон 2017/18. Испанецът впечатлява с 24 гола и 10 асистенции за Висла (Краков), а през лятото е продаден за 800 000 евро на Легия.

В гранда от Варшава Карлитос е записал 20 мача, 8 гола и 3 асистенции, но не се вписва добре в стила на Са Пинто и той е склонен да се раздели с топреализатора си.

Интересно е да се отбележи, че испанецът наскоро е последвал страницата на ЦСКА в социалната мрежа Инстаграм. Според запознати „армейците“ трябва да извадят доста сериозна оферта като финансови параметри за Карлитос.

„Тема Спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ