Ето защо Божков се плаши да влезе ОФИЦИАЛНО в Левски: феновете на ЦСКА могат да му причинят това

7 Dni Sport10.02.2019
5

Васил Божков има една, но пък за сметка на това многомилионна причина да не желае все ще да обяви официалното си влизане в Левски!

И това са феновете на ЦСКА! Хазартната империя на олигарха има печалния опит с Ефбет, когато тръгна директно срещу ЦСКА, спонсорирайки нещото 1948. За две години и половина над 20 000 привърженици на „червените“ заличиха регистрациите си в Ефбет. Това принуди Божков да смени благодетелите на 1948, като на гърдите им е вече далеч по-пенсионерския „Еврофутбол“.

Опасенията на Божков в момента са, че негово ангажиране с Левски ще доведе до подобен ефект спрямо „Национална лотария“. Очаква се стотици хиляди привърженици на ЦСКА, а и не само, да спрат да търкат талончета, защото по този начин спонсрират отбора на Божков.

Маркетинговите експерти на лотарията са дали доста притеснителен доклад на Божков по отношение на това плюс или минус за хазартната фирма е официализирането на олигарха като собственик на „сините“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ