ЦСКА 1948 и руснаци спукаха топката за 0:0! Две контузии, червени картони и авария разведриха зрителите

Локомотив София ЦСКА 1948 20

Отборите на ЦСКА 1948 и СКА-Хабаровск завършиха 0:0 в контролна среща, коята се състоя в Турция. Мачът не предложи кой знае какви футболни достойнства, но за сметка на това бе белязан от две контузии, два червени картона и авария в осветлението.

По време на почти целия мач бе скучно. Българите контролираха събитията на терена, но нямаха ясна идея как да превземат вратата на противника. Въпреки това пролича, че отборът на Петко Петков играе по-добре и организирано в сравнение с мачовете през есента. От своя страна пък руснаците застрашиха вратата на Михайлов само един път.

В 12-ата минута „червените“ бяха близо до попадение. Чавдар Ивайлов направи опит за центриране, но топката полетя право към вратата. Стражът на СКА чукна със сетни усилия кълбото, което „кацна“ на горната греда.

В 40-ата минута главният съдия изгони от игра Кабутов, който изрита Мариян Огнянов. Руснаците играха временно с човек по-малко, но след няколко минути на мястото на провинилия се състезетал влезе друг.

През втората част статуквото остана непроменено – много борба и грешни решения, и малко футбол.

В 58-ата минута осветлението на терена угасна и срещата бе прекъсната за 6-7 минути. Домакините на комплекса в Турция реагираха бързо и отстраниха проблема, след която двубоят бе подновен.

В 75-ата митута реферът изгони втори човек от СКА. Квексири напусна пренудително за втори жълт, респективно червен картон. На негово място се появи друг футболист, тъй като такава е предварителната договорка между двамата треньори.

Малко преди това играч на руския отбор пропусна да се разпише с глава от близка дистанция.

До края на срещата не се случи нищо запомнящо се и реферът свири последния съдийски сигнал при нулево реми.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ