Георги Братоев: Взаимодействието ни с Теодор Тодоров никакво го нямаше

7 Dni Sport09.02.20190
нефтохимик, волейбол, георги братоев, теодор тодоров

Разпределителят и капитан на волейболния Нефтохимик 2010 (Бургас) Георги Братоев посочи причините за победата над лидера Хебър (Пазарджик) с 3:1 гейма в дербито на 16-ия кръг на Суперлигата и заяви, че ако всичко е наред и няма контузени, ще станат отново шампиони.

„Как постигнахме победата? Доколкото видях от статистиката, с 16 грешки на Хебър в атака и 16 наши блока. Това са едни показатели, на базата на които един тим трудно би могъл да загуби мач. Това са точки за около един гейм“, заяви Братоев.

„Ако питаш мен, взаимодействието ми с Теодор Тодоров (б.р. който се завърна след контузия) изобщо не се получаваше, но това е плод на неговата почивка, на моето недобро физическо състояние в момента. Теодор Тодоров днес има 4 блока за 4 гейма, което е един безкрайно добър актив. Познаваме го много добре какво може, не беше играл месец и половина, така че оттук нататък нещата ще бъдат все по-добре”, допълни разпределителят на бургазлии.

„Постепенно навлизаме във форма, както физически, така и спортно-технически. Нашият отбор ще играе все по-добър волейбол и ако всичко е наред и няма контузии, нашият отбор ще стане шампион“, категоричен бе Братоев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ