Шеф от БФСки разкри нещо много интересно за Алберт и Камен! Пистата в Оре била…тяхната

7 Dni Sport09.02.20190
Алберт Попов Ивайло Борисов2

Алберт Попов и Камен Златков са способни да атакуват медал от световното първенство по ски в Оре (Шв), обяви отговорникът в алпийските дисциплини към Българската федерация – Иван Каневчев.

„Те познават отлично пистата, защото направиха много хубави спускания точно там преди две години на световното първенство за юноши. На Алберт ще му бъде трудно в гигантския слалом, защото през последния месец не е карал.

Потенциалът на Камен е същият, но при него се наблюдават резерви. Има нужда да направи този скок, който постигна Попов с двете влизания в Топ 10 за стартове от Световната купа. Златков не успяваше да направи добра подготовка в предишните два сезона и това му се отразяваше.

Алберт е силен характер. Можеше да успее във всеки един спорт. Способен е да излезе от трудни ситуации. Притежава бистър разум и нищо не може да му окаже влияние. Показа го със стартовете в Кицбюел и Шладминг“, каза пред „България днес“ Каневчев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ