Теди Хитлера от сектор „Б“ удари в земята Божинката и Ники М.! Заби топ силиконова звезда от ефира (СНИМКИ)

ЦСКА Левски 2ро (56)

Тарторът на сектор „Б“ Тодор Грудов задмина с любовно завоевание новите звезди на Левски Валери Божинов и Николай Михайлов. Те са едни от най-големите плейбои по родните терени, но се кротнаха през последните години заради връзките си с Биляна Дол и Николета Лозанова, която мина през леглата и на двамата. Теди Хитлера, както е известен Грудов, обаче се уреди с най-актуалната силиконова миска, която изгря и като актриса, и като ТВ водеща – Анна-Мария Чернева. Силиконката сама потвърди връзката им с обща снимка в социалните мрежи.

Теди Хитлера е известен като тартор на „синята“ публика, която и разпява по време на мачовете на любимия си тим. Той е познат и на органите на МВР, след като бе задържан след акция срещу наркоразпространители. През миналата година пък изкара сина си на пистата на националния стадион във финала за Купата на България и детето показа хитлеристки поздрав, което подпали огромен скандал.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Анна-Мария Чернева (@annamariacherneva) on

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ