Ясен е първият проблем, с който Любо ще трябва да се оправя! Обявиха, че няма да има трансфер на мрънкащ чужденец

Представяне Любо Пенев (4)

На представянето си като новият старши треньор на ЦСКА днес Любослав Пенев заяви, че няма да кара никой да играе насила за „червените“. Думите му веднага ще бъдат подложени на изпитание, защото Ел Голеадор ще трябва да се справи точно с един такъв играч, който бе и сред титулярите при Нестор Ел Маестро и Стамен Белчев. Левият бек Жеферсон отдавна обяви, че иска да напусне България и да се върне в Бразилия, заради което и агентите му го предложиха в сряда на Атлетико (Минейро). В страната на кафето днес пишат, че „черно-белите“ няма да предложат оферта на ЦСКА за бившия играч на Интернасионал и на този етап той си остава на „Българска армия“.

Пред Любо Пенев сега стои важно решение – дали да зачеркне един от скъпите чужденци и на негово място да залага на Ангел Лясков, или да даде шанс на мрънкащия бразилец да докаже, че информациите по негов адрес са по-скоро спекулации и той има желание да се докаже с „червената“ фланелка.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ