Любо Пенев: Аз съм си у дома, не съм на гости! В съблекалнята няма да има повече проблеми!

Представяне Любо Пенев (2)

Любослав Пенев бе представен като новият старши треньор на ЦСКА. Той обяви, че договорът му е за година и половина и бе категоричен, че няма да изпусне съблекалнята, както стана с Нестор Ел Маестро.

„Решението го взех много бързо. Аз съм си у нас, не съм на гости. Поста си носи рисковете, но аз обичам предизвикателствата. Има нов старши треньор – Любо Пенев, и трима нови помощници – Караско, Моралес и Добри Митов. Тези 4 точки преднина на Лудогорец не са чак толкова трудни за елиминиране, предстоят директни сблъсъци с отборите от върха. Ще работим във всички насоки за надграждане. Пред ЦСКА целта винаги да е шампион, да е силен отбор, с който всички останали да се съобразяват. Имаме доста контузени и ще работя с момчета от втория отбор, днес ще се запозная с всички. Младите ще получават шансове, ако покажат, че заслужават. Работим по привличането на футболисти, имаме време до края на февруари. Договът ми е за година и половина.

Ударите под кръста не са спирали в продължение на много години. Редно е правилата да се прилагат еднакво за всички отбори и да има равнопоставеност. Най-важното сега е ЦСКА и какво ще направим през този пролетен дял.

Ред, дисциплина и организация са основите, на които ще стъпя, както винаги.“

Снимка: Булфото


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ