Звезда на ЦСКА призна, че най-големият проблем за дербито с Левски ще е липсата на червена публика

7 Dni Sport07.02.2019
Цска Левски волейбол мъже 4

Основният реализатор на волейболния ЦСКА Венцислав Георгиев определи предстоящото „вечно“ дерби с Левски като повратен момент за тима. Диагоналът е уверен, че той и съотборниците му могат да вземат втора победа над сините през сезона, след като записаха такава с 3:1 във „Васил Симов“ през ноември. Срещата е днес (7 февруари) от 18,30 часа в зала „Универсиада“.

„От началото на тази година имаме колебливи изяви. Няма какво да се лъжем, не сме много убедителни в представянето си. Имаме известен спад, но трябва да променим това. Този мач с Левски сега идва като повратен момент за нас. Една победа ще ни върне самочувствието и увереността, с която играехме преди това. Със сигурност обаче ни очаква тежък двубой. Все пак Левски се намира в подем, играе стабилно от началото на годината и може да се каже, че в момента има известно преимущество от това естество. Но във вечното дерби моментната форма не е решаваща. Това е битка и вярвам, че ще излезем победители от нея“, каза Георгиев.

Нападателят допълни, че се радва от завръщането на Сашо Попов на пейката на тима. Треньорът пропусна последните три мача на ЦСКА заради заболяване. „Неговото присъствие ще ни донесе повече увереност и спокойствие. Ивайло Стефанов свърши много добре своята работа, но все пак със Сашо Попов се чувстваме по-сигурни. Разбира се, че и заради него ще се опитаме да спечелим този мач. Вярвам, че ще си тръгнем като победители, въпреки че нашите фенове няма да ги има в залата, за да ни подкрепят. Атмосферата няма да е като на дерби и привържениците ни ще липсват, но дори и в този формат, трябва да спечелим“, сподели още Венци Георгиев.

cskavolley.org


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ