Ясно е кога Живко Миланов ще се завърне в Левски

1

Живко Миланов направи вчера първата стъпка по прекратяването на договора си с кипърския АПОЕЛ по взаимно съгласие. Остават обаче още няколко. Очаква се те да бъдат направени до края на седмицата, пише „Тема спорт“. Затова и не се очаква Живко да започне подготовка със сините на лагера в Агия Напа. Той ще се присъедини към сините в началото на следващата седмица в София. Той вече е водил разговори със сините шефове и е постигнал договорка за трансфер.

Миланов игра за последно на „Герена“ през есента на 2015, след което подписа с кипърския клуб. През есента 34-годишният играч получи тежка контузия и се оказа ненужен в тима на АПОЕЛ, като дори не бе картотекиран за втория дял на местното първенство.

Футболистът вече е добре и е готов да помогне на Левски. Миланов се представи повече от добре в тима от Никозия до травмата, заради която през есента изигра само 5 шампионатни мача. Той спечели три титли с АПОЕЛ и игра в групите на Шампионската лига.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ