Време е за първото за годината дерби Левски – ЦСКА! Звездата на сините зове публиката: Елате да помагате

7 Dni Sport07.02.2019
Левски Хебър волейбол мъже 14
Волейболният отбор на Левски приема ЦСКА във второто за сезона „вечно“ дерби в Суперлигата на България. Двубоят е днес от 18,30 часа в столичната зала „Универсиада“.

През първия полусезон домакин беше ЦСКА в столичната зала „Васил Симов“, като „червените“ победиха с 3:1 гейма. Сега „сините“ излизат за реванш. Ето какво сподели преди емблематичния мач пред BGvolleyball. центърът Теодор Богданов:

„Винаги се получават интересни мачове, когато излизат двата отбора един срещу друг, независимо от формацията им. Разбира се, надявам се да излезем победители от срещата“.

„ЦСКА едва ли ще играе по-слабо без феновете си. Но определено публиката допринася за по-добрата мотивация на състезателите. Все пак това е седмият играч. Ще се радваме, ако нашата агитка напълни залата“, добави Богданов.

„В началото на сезона се озовахме в доста трудна ситуация, заради контузиите. Сега сме в пълен състав, подобрихме доста от елементите си и се надявам да покажем най-доброто, на което сме способни. Независимо кой е противникът, Левски излиза винаги за победа. Предстоят ни повече домакински мачове, които трябва да спечелим и да се задържим в първите позиции. Единствената цел, която е била винаги пред нас, е първото място“, завърши центърът.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ