Шеф на Локо замина за Турция с два подготовени договора за чужденци

1

Административният директор на Локомотив Атанас Узунов пристигна на лагера на тима в Анталия. Той изгледа контролата вчера срещу Спартак (Суботица), която черно-белите спечелиха с 3:0. Причина за визитата на Узунов в Турция е подписването на договори с двамата нови играчи, които треньорът Бруно Акрапович си доведе през зимната пауза. Един Бахтич и Никола Марич ще парафират контракти в близките дни.

„Около 70-80% съм доволен. Мачът беше хубав. Имахме добри атаки и няколко положения. Можеше да вкараме още един-два гола, но можеше да получим и два-три гола. Второто полувреме около 10-15 минути не играхме така, както искам. Трябваше да внимаваме някой да не се контузи,  теренът беше лош. Направо катастрофален. Няма сериозни контузии в отбора. Исках да пробвам това, което имам в главата. Никола Марич и Един Бахтич не са на проби. Вече сме се договорили. Липсват само договорите. Когато мислиш за нещо друго, а не за работата, можеш да се контузиш. Засега не мислим за нови футболисти. Имаме още работа – спринт и експлозивност“, коментира Акрапович.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ