Божков разреши на Колев да похарчи пари за двама българи от Първа лига

павел колев георги дерменджиев

След среща между Васил Божков, който се очаква да е новият финансов благодетел на Левски, и Павел Колев, изпълнителният директор е получил зелена светлина за привличането на петима български футболисти – Валери Божинов, Живко Миланов, Галин Иванов, Мартин Райнов и Кристиян Димитров. Първите трима са свободни агенти и с тях вече има проведени разговори. Божинов и Миланов са много близо до споразумения, като нападателят трябва да договори финалните си лични условия, а 34-годишният бек се очаква в следващите дни да разтрогне официално с АПОЕЛ и да подпише за трети път на „Герена“.

За Мартин Райнов и Кристиян Димитров Левски е изпратил оферти на Берое и Ботев Пд, като заралии са удовлетворени от условията и капитанът им може да премине при „сините“ още до края на седмицата. Централният защитник на пловдивчани също е готов да заиграе на „Герена“, но от „Коматево“ нямат намерение да го пускат при настоящата оферта и ще искат по-висока трансферна сума за него.

Галин Иванов изглежда най-далеч от договор с Левски, след като води преговори с унгарския Халадаш, който му предлага заплата от 1 милион лева за целия срок на договора.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ