Изненада от „Армията“: Чужденец ще кара проби до края на сезона!

1

Десният бек на националния отбор на Руанда Фитина Омбаленга на практика ще е на проби в ЦСКА до края на сезона, стана ясно от изказване на консултанта на „червените“ Люпко Петрович. Сръбската легенда обяви, че Омбаленга ще тренира 2-3 месеца с тима и едва след това ще бъде взето решение дали ще получи договор.

„Фитина е десен бек, висок е 188 см, бърз, доста здрав физически и много издръжлив. През последните две години момчето е играло в Руанда. Преди това изкара три месеца в Словакия, но се прибра обратно, тъй като нямаше как да играе за националния отбор. Той е голям талант и от него очакваме един ден да заиграе в ЦСКА. Ще видим какво ще стане.

Нужни са ни два-три месеца, за да свикне, да го огледаме по-внимателно. Не форсираме нещата, ще му трябва време, за да се приспособи. Може би ще тренира с Литекс в началото, а после ще преценим как да процедираме с него“, каза Петрович.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ