Агентът на Обертан: Той не искаше да играе с българите – слабаци!

обертан

Агентът на Габриел Обертан Жереми Лансери заяви пред авторитетното френско издание „Екип“, че клиентът му не е искал да остане на „Герена“ и да играе в отбор, който е по-слаб от сегашния на „сините“. Според Лансери тимът на Георги Дерменджиев ще се представя по-зле, когато в него играят повече български футболисти, а Обертан е искал да бъде част от по-сериозен състав. Изказването му обаче доста олеква на фона на разкритията му, че крилото е отказал оферти от Китай и САЩ заради по-доброто финансово предложение на 17-ия в Турция Ерзурумспор.

„В Левски проектът започна да се променя лека полека, особено в последните седмици. Собственикът на клуба реши да продаде акциите си, а новият шеф се колебаеше дали да задържи Обертан. Искат в Левски да има по-малко чуждестранни футболисти и повече българи, с които нивото на отбора няма как да се вдигне.

Сивасспор, тимът от МЛС Синсинати и Шандонг Лунен от Китай също имаха интерес към Габриел, но условията които предложи Ерзурумспор надделяха. Това е сделка, от която печелят всички“, казва мениджърът Обертан.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ