„24 часа“: Още един по стъпките на Обертан – срещна се с ръководството и поиска трансфер

павел колев георги дерменджиев

Още една от чуждестранните звезди на Левски ще последва примера на Габриел Обертан и ще напусне отбора по собствено желание. Позовавайки се на запознати, „24 часа“ твърди, че това е Жерсон Кабрал, който заедно със своя агент вече се е срещнал с ръководството и е пожелал да бъде продаден през този трансферен прозорец. Кабрал има договор със „сините“ до края на сезона и за клуба ще е по-добре да прибере пари от неговата продажба сега, отколкото да го изпусне като свободен агент през лятото.

Трансфер на холандеца по всяка вероятност ще принуди Левски да търси още един флангови футболист. След раздялата с Обертан, Георги Дерменджиев остана само с Кабрал и Паулиньо като типични крила. По фланговете може да играят още младият Станислав Иванов и Давиде Мариани, но техните титулярни позиции са на върха на атаката и в центъра на терена. Интересно е, че Дерменджиев използва тарана Илия Димитров отдясно на атаката в двете контроли, в които бе начело на Левски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ