Обявиха, че Славия продаде звездата си – чичо Венци: Нищо не знам,после ще го питам

Славия Верея 12

Звездата на Славия Галин Иванов бе обявен за нов футболист на корейския Инчеон Юнайтед от специализирания сайт за трансфери Transfermarkt. Босът на „белите“ Венци Стефанов обаче заяви, че няма информация крилото да е подписал с азиатците.

„Не знам за този отбор. Галин е край мен в момента, тренират момчетата. После ще го попитам дали е вярно“, сподели Стефанов.

Местното издание kyeonggi.com също пише за интереса на клуба към 30-годишния офанзивен футболист. Сайтът отбелязва, че Иванов има богат опит по терените в Турция и Германия. Както е известно, асът на Славия носи екипите на Самсунспор, а преди години и на Арминия (Билефелд).

От „Овча купел“ са склонни да се разделят със звездата, който има договор с клуба до края на настоящия сезон.

В момента Галин Иванов е на лагер с „белите“ в Турция и се очаква до няколко дни да стане ясно бъдещето му. Предвид силното желание на корейците да го привлекат, не е изключено той да заиграе именно в Инчеон Юнайтед. Отборът завърши на последното място през изминалия сезон в елита на Южна Корея.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ