И след тия думи на №16 в света, ако не си купите билет за Sofia Open…

7 Dni Sport28.01.2019
даниил медведев 7

Световният №16 Даниил Медведев, който показа солидното си ниво и на първия турнир от „Големият шлем“ – Australian Open, вече се е настроил за тежки битки и на Sofia Open.

Руската звезда изпрати специално послание за българските фенове, които ще имат шанса да го гледат на живо на турнира от сериите АТР 250 от 3 до 10 февруари 2019 г. в „Арена Армеец“.

„Здравей, България! Аз съм Даниил Медведев и идвам да играя на Sofia Open 2019. Сигурен съм, че ще бъде страхотен турнир – само погледнете играчите, които са потвърдили участие. Очакват ни здрави битки и невероятен турнир“, заяви Медведев.

През 2018 г. Данийл грабна титлата в Сидни, побеждавайки на финала австралиеца Алекс де Минор на негова земя. Той завоюва и титлата в Уинстън-Сейлъм (САЩ) с 6 чисти победи след успех на финала срещу американеца Стив Джонсън. Медведев постигна най-големия си успех в Токио, печелейки турнира от сериите АТР 500 след победа над любимеца на японската публика Кей Нишикори. Медведев игра и последователни полуфинали в Москва и Базел, където беше победен от бъдещите шампиони Карен Хачанов и Роджър Федерер.

С изявите си на старта на сезон 2019 Даниил показа, че определено ще е фактор в борбата за топ местата в световната ранглиста. На Откритото първенство на Австралия той игра осминафинал, като се бори здраво, но бе спрян от световния №1 и бъдещ шампион Новак Джокович.

Билетите за тенис турнира от сериите АТP 250 Sofia Open 2019, който ще се проведе от 3 до 10 февруари в „Арена Армеец“, са в продажба в мрежата на Eventim. Четвъртото издание на голямото тенис събитие в българската столица се очертава да бъде най-силното за годината от тази категория и вече генерира сериозен интерес.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ