Разкриха първата трансферна цел на Дерменджиев в Левски

дерменджиев

Защитник на Лудогорец е в трансферните планове на Левски. Става дума за Георги Терзиев, който е със статут на резерва в Разград. Според информации от “Герена” “сините” ще се опитат да вземат централния бранител след края на сезона. Тогава от контракта на Терзиев с шампионите ще остава само година, а към днешна дата няма индикации, че шефовете на Лудогорец обмислят да го подновят.

Смята се, че Левски ще опита да вземе защитника още през настоящия трансферен прозорец. Лично новият треньор Георги Дерменджиев настоявал за привличането на бранителя. Специалистът познава отлично качествата на 26-годишния играч от съвместния им престой в Разград.

На “Герена” вече се стремят да изградят гръбнак на тима от родни футболисти, а Терзиев е добър вариант. “Сините” се интересуват и от бранителя на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров.

Интересно е да се спомене, че това ще е поредният опит на Левски да привлече Терзиев. Навремето още Георги Иванов го искаше на ”Герена”. Гонзо също пробва да вземе бранителя без пари, след като му изтече договорът. Той дори се беше разбрал с Георги, но в последния момент от Лудогорец направиха на защитника неустоима оферта и той остана в Разград


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ