Полачек, сериозно ли?! Издънката се рекламира у дома, мечтае за още мачове на „Герена“

ЦСКА Левски (43) Полачек Обертан

Макар да не е желан в Левски и да не е с отбора за зимната подготовка в Кипър, вратарят Мартин Полачек явно още пази надежди да продължи с клуба.

Договорът с него все още не е разтрогнат, а и стражът няма предложение от един друг клуб. Както се знае словакът въобще не бе убедителен в двубоите на сините през есента, в които получи доверие да пази.

Той обаче се позова на статистиката, за да се измъкне от конфузната ситуация и да се опита да се саморекламира в родината си. От думите му пък стана ясно и, че той все още се надява да получи нов шанс за изява в клуба напролет.

„Не се справихме в Лига Европа и отпаднахме рано, но продължихме във вътрешния шампионат, където записахме някои добри игри. Спечелихме точки, където можахме, а също така спечелихме големия мач с ЦСКА.

Допуснах само 12 гола, като шест пъти опазих чиста мрежа. Мисля, че това е добра статистика за вратар. Вярвам в шанса си и че ще продължа по същия начин и напролет“, сподели Мартин Полачек пред медиите в родината си.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ