Колев и Дерменджиев задраскаха списъка на Славиша, почват нова селекция

павел колев георги дерменджиев

Левски стартира работа по изцяло нова селекция. Изпълнителният директор Павел Колев и новият треньор Георги Дерменджиев са зачеркнали тотално списъка на досегашния наставник Славиша Стоянович и са направили свой такъв. Имената, желани от сърбина, даже не са обсъждани. В новия списък, изготвен от Колев и Дерменджиев, има футболисти както от родното първенство, така и чужденци.

Според запознати, набелязаните играчи от Първа лига са трима, а един от тях е защитникът на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров. Той обаче има договор с “Канарчетата” до 2020 година и от Левски ще трябва да платят трансферна сума, за да го вземат. Това вероятно ще замрази сделката поне до лятото, защото към днешна дата има доста неясноти около финансовото състояние на клуба, а оттам и на парите за селекция.

Припомняме, че в момента на “Герена” тече одит, който трябва да даде ясна представа за ситуацията в клуба на новите собственици. Предвид това, има голяма вероятност селекцията да се забави и новите попълнения да пристигнат чак след подновяването на сезона.

“Меридиан мач”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ