Затова ли Лудогорец взе Серкан? В Разград чакат оферта от Галатасарай за титуляр!

1

Трансферът на Серкан Юсеин от Ботев Пд в Лудогорец накара доста фенове да се учудят, тъй като в Разград разполагат със солиден брой полузащитници на позицията на младежкия национал пред карето в отбрана – капитанът Светослав Дяков, Густаво Кампаняро, Мей Махлангу, Абел Анисе и Яцек Горалски, а и Марселиньо неведнъж се е връщал в по-задни позиции, за да дърпа конците в играта.

Според полския журналист Кжижов Становски, Горалски е хванал окото на турския гранд Галатасарай и това може би обяснява трансфера на Серкан от „Коматево“ на „Лудогорец Арена“. Полският национал е харесан лично от  треньора на Чим-бом Фатих Терим. Легендата на турския футбол иска не само Горалски, но и неговият сънародник Тараз Романчук, който е част от Ягелония (Бялисток).

Горалски е със статут на титуляр при Антони Здравков и определено треньорът му има повече доверие, отколкото на Кампаняро и Махлангу. Цената на поляка със сигурност пък се вдига и от факта, че той игра  на световното първенство в Русия през лятото.

Според информацията на Становски от Полша, Фатих Терим ще задейства привличането на Горалски и Романчук съвсем скоро.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ