Кой излъга – Нестор или австрийците?! Вижте в какво обвиниха Мауридес!

Цска тренировка 17

Австрийското издание „Кронен Цайтунг“ разкрива подробности по проваления трансфер на Мауридес от ЦСКА в Рапид Виена. Според медията, нападателят е „прекалил с празнуването по време на ваканцията“, което си е директен намек, че бразилецът е с наднормени килограми и в лошо физическо състояние. Това е дало отражение и при двудневните физически тестове, които Мауридес не е успял да издържи и в крайна сметка е причината за проваления трансфер. Според „Кронен Цайтунг“ той ще има нужда от месец, за да влезе в желаната форма, а в Рапид имат нужда от нападател, който да се подготвя на 100% от първия ден и да е готов за дебют в  домакинството на Интер в елиминациите от Лига Европа.

Интересно е, че при започването на подготовката старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро заяви, че бразилецът се е завърнал след празниците без наднормени килограми и в добра форма. Трябва да се отбележи, че преди да стартира подготовка с „червените“, Мауридес, като всички останали футболисти на тима, бе подложен на подробни медицински тестове, а изказването на Ел Маестро дойде седмица след началото на заниманията.

В крайна сметка става ясно, че някоя от двете страни не е напълно откровена за състоянието и физическата форма на Мауридес, или пък проблемът наистина е възникнал при финалните преговори, водени с играча и неговият мениджър.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ