Левски официално обяви Дерменджиев и му даде думата, а той отсече: Ще следвам пътя на Славиша!

дерменджиев

Георги Дерменджиев е новият наставник на Левски, обявиха официално от клуба. Специалистът подписа своя договор в Кипър, където „сините“ са на лагер и зае официално поста на старши треньор. Договорът му е за срок от шест месеца с опция за удължаване с две години.

В същото време по решение на клуба, ПФК Левски и Славиша Стоянович се договориха за раздяла по взаимно съгласие. Треньорът си тръгва заедно с неговите помощници Небойша Милошевич и Енвер Чирич.

Днес Георги Дерменджиев проведе своята първа тренировка, след която даде и първото си интервю за ЛЕВСКИ ТВ, в което заяви, че няма да прави резки промени в стила и начина на игра наложени от Славиша Стоянович, а по-скоро ще следва зададените тенденции от словенеца.

„Заварвам момчетата на едно добро ниво. Имаме планирани разговори с всеки един по отделно. Правим го, за да няма сътресения, а крачка по крачка да стават нещата да разбера какви характери са, как се чувстват и така нататък. Запознат съм с отбора дотолкова доколкото гледам мача.

В 21 век е нормално да седнем с предишния треньор и да поговорим, ние сме цивилизовани хора. Мен ме интересуваха неща, които предишният щаб е работил, защото са важни. Каквото попитах, те ми отговориха.

Имам философия, към която се придържам – контрол на топката, но това зависи и от индивидуалностите. За половин треньор се сменят трима треньори в Левски и това се отразява на футболистите, защото всеки има своите изисквания. Ще се старая да няма резки завои, докато постигнем това, което искам аз.

Публиката на Левски е темперамента и подхождам с респект към нея. Искам да кажа на феновете, че когато започне един проект, има нужда от време. Ще работя върху това отборът да се комплектова, така че да играе футбол и да печели“, каза Дерменджиев.

Цялото интервю вижте във видеото:

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ