София Оупън с удивителен жест към феновете! В продажба вече са най-евтините билети в света за тенис-турнир

7 Dni Sport22.01.2019
софия оупън

София Оупън става още по-достъпен за феновете. В продажба вече са местата за финалните четири дни. При това на цена от 75 лв, най-евтините билети в света за финални мачове от тенис турнир от сериите 250!

Билетите са за блоковете на третото ниво на Арена Армеец. За местата там феновете на тениса получават изключително изгодна възможност да наблюдават на живо някои от най-големите звезди на световния тенис.

Пакетен билет за последните четири дни от турнира, включително полуфиналите и финалите на сингъл и двойки на 9 и 10 февруари, ще струва само 75 лева или по-малко от 20 лева на ден.
Феновете имат възможност да си закупят пакетен билет за финалните 4 дни и за останалите блокове в залата, като той струва 150, 250 или 350 лв., в зависимост от точната позиция. 🚸Децата ползват 25% отстъпка.
В продажба са и единичните билети за всички дни от Sofia Open 2019 от 3 до 10 февруари.
🔘За първите 4 състезателни дни (3-6 февруари) билетите ще са на еднаква цена, независимо от мястото в „Арена Армеец“.
🔘На 3 и 4 февруари билетите ще струват по 10 лева, а за деца до 14 г. – по 5 лв.
🔴На 5 февруари, който е обявен за „Ден на децата”🚸, всички на възраст до 14 г. ще могат да влязат в залата напълно безплатно, докато билетите за възрастни струват 20 лв.
На 6 февруари цената на билетите е 30 лв., като децата 🚸 ползват 50% отстъпка.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ