Оплака ли се Циципас от медиите!? Вижте какво се случило след победата над Федерер

7 Dni Sport22.01.2019
2019 Australian Open

„Всичко това е почти като някаква приказка. Просто изживявам мечтата си, за която съм работил толкова много“, коментира щастливият Стефанос Циципас след класирането си на полуфинал в Мелбърн. Припомняме, че на осминафиналите звездата на София Оупън 2019 поднесе голямата сензация, като отстрани шампиона в последните две издания на турнира Роджър Федерер.

„Чувствам се емоционално превъзбуден, но не чак толкова защото, защото наистина съм работил здраво, за да бъда тук. В началото на годината казах в интервю, че целта ми е да достигна полуфиналите в Шлема. Когато отговорих на този въпрос ми се струваш лудост. Но ето, че всъщност е реалност и тъкмо се случи“, добави гръцкият талант.

„Най-голямото предизвикателство беше да се подготвя за този мач“, коментира Циципас относно необходимостта да се изправи срещу Агут по-малко от 48 часа след победата над Федерер.

„Социалните медии, големите медии, бяха полудяли след тази победа. Цялото внимание се насочи към мен. Най-трудно беше да остана концентриран и фокусиран. Наистина съм щастлив как играх днес, защото това доказа, че случилото се срещу Роджър не е било случайност“, добави Циципас.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ