Пълен смях! Брутална „синя“ издънка е третият най-скъп в родината си!

левски първа тренировка~05 митрев полачек ники михайлов николай кръстев

Левски се чуди как да изгони словашката издънка Мартин Полачек, а в същото време в родината му го обявиха за третият най-скъп местен вратар. Цената му е 500 000 евор според изданието „Про Футбол“ .Пред Полачек са само стражът на Нюкасъл Мартин Дубравка и ветеранът на вратата на Виктория Пилзен Матуш Козачик. Първият е оценяван на 5 млн. евро, докато вторият – на 650 хил.

Интересното е, че в Топ 10 на тази калсация попада и още един страж, който се подвизава по българските терени. Това е ветеранът на вратата на Берое Душан Перниш, чиято пазарна стойност се оценява на 300 хил. евро, въпреки че е на 34 години.

Полачек се превърна в една от най-големите трансферни грешки на Левски през последните години, като още в първия си мач допусна фрапиращ гол от Вадуц в Лига Европа. Провалите му под рамката продължиха цяла есен, а върхът им дойде в последни кръг, когато Александър Василев от Берое му вкара от 1 метър, отклонявайки топката със … слабините си.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ