Какъв дебют за Мауридес! Бразилецът не е и мечтал за подобен първи мач напролет!

Септември София ЦСКА (32) Мауридес

Мауридес най-вероятно ще дебютира за Рапид Виена в мач от турнира Лига Европа. 32-кратният шампион на Австрия се класира за 1/16-финалите, където ще се изправи срещу Интер. Зелено-белите са домакини в първия мач на 14 февруари, където се очаква Мауридес да се появи на терена. Реваншът е на 21-и.

Въпреки австрийските увъртания, потвърдено от ЦСКА: Продадохме Мауридес! Ще го смени…

Бразилецът има 4 гола в Лига Европа този сезон, като се разписа три пъти във вратата на Адмира Вакер и веднъж срещу Копенхаген. Първенството на Австрия се подновява на 24 февруари, когато Рапид играе с местния хегемон Залцбург. В този период зелено-белите имат мач и за Купата на страната срещу елитния Хартберг на 17-и.

Мауридес до снощи не бе обявен официално от Рапид Виена, но се очаква представянето му да стане факт днес. Австрийците пътуват в сряда за лагера си в Турция, като плановете им са нападателят да пътува с тях. Всичко между Рапид и ЦСКА е било уточнено в събота. За правата на бразилеца ще бъдат платени 1,3 млн. евро.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ