Въпреки австрийските увъртания, потвърдено от ЦСКА: Продадохме Мауридес! Ще го смени…

Славия Цска 32 Мауридес

Въпреки че вчера спортният директор на Рапид (Виена) почна да увърта и отказа да потвърди трансфера на Мауридес от ЦСКА, пред „Тема спорт“ консултантът на „червените“ Люпко Петрович потвърди сделката и допълни, че на „Армията“ ще пристигне заместник на бразилеца, само ако бъде намерен много качествен такъв, в противен случай Нестор Ел Маестро остава с Евандро и взетият под наем Али Соу.

“Мауридес вече не е при нас. Имаме Али Соу и Евандро, които са качествени футболисти и ще ни свършат работа. Евандро е още млад, но притежава потенциала да стане голям играч. Имаме двама нападатели и нямаме нужда да привличаме друг. Ако се случи да попаднем на някой много добър за поста, ще го вземем, в случай, че е възможно. Но, реално погледнато, в момента нямаме намерение да търсим друг. Притежаваме добри футболисти и вярвам, че всичко ще е наред. Можем да вървим наравно с Лудогорец и да се борим за титлата и купата”, каза Петрович.

Той говори и за новоназначения треньор на Левски Георги Дерменджиев, който е бил негов помощник в Литекс. “Гошо ми е голям приятел, работили сме заедно и той е добър човек и добър треньор. Аз обаче приключих с Левски. Повече няма да говоря за този клуб. Не ме интересуват. Аз съм в ЦСКА и ще говоря за ЦСКА”, заяви Петрович.

В хотела на “армейците” в Марбейя той се засече с един от бившите си клубове – Шанхай Шенхуа. ЦСКА ще играе контрола с китайците на 23-и, сряда, а Люпко е водил азиатския отбор през пролетта на 2000 г. – между двата си престоя начело на Левски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ