ЦСКА стяга продажба и на един от най-скъпите си играчи? Ще го замества със свой юноша от чужбина

Цска летище 21

В ЦСКА се готвят за нов изходящ трансфер, става ясно от информацията на „Топспорт“, че „червените“ не са охладили мераците си към родния халф Антони Иванов, който играе за румънския Газ-Метан Медияс. Дребничкият халф премина в този тим от елитния Септември през лятото и с изявите си привлече интереса и на гранда Стяуа.

„Наистина има интерес към мен, но съм оставил всичко в ръцете на моя агент. В румънското първенство се чувствам добре. Адаптирах се неочаквано бързо. Мога да кажа, че е доста по-силно от нашия шампионат. Хората тук ме ценят и уважават. Искам да продължа определено кариерата си в чужбина. В момента съм се фокусирал изцяло върху изявите си в Газ Метан“, заяви Иванов, който е юноша на ЦСКА, пред „Топспорт“.

В момента „червените“ разполагат с цели четирима типични вътрешни халфове –  Рубен Пинто, Кристиян Малинов, Жанио Бикел и Валентин Антов, като и Тиаго Родригес може да бъде ползван на тази позиция. Пинто и Малинов са сред най-скъпите играчи в редиците на ЦСКА според Transfermarkt. Португалецът e oценен на 2,2 млн. евро, а родният национал – на 1,8 млн. евро. Според последните информации откупуващата клауза на Антов пък е на 5 млн. евро.

При толкова много полузащитници ЦСКА едва ли ще прибегне до услугите на Иванов още през този месец. По-вероятно е „червените“ да продължат да го следят и през пролетния дял от румънския шампионат и до оферта да се стигне едва през лятото, когато може да бъде продаден и някой от чужденците в средата на терена.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ