Ганчев реагира светкавично след унгарския резил! Вижте кой вече е при ЦСКА

Цска летище 20

Вчера ЦСКА загуби с 1:3 от унгарския Академия Пушкаш втората си контрола в Испания. Фенове на „червените“ заляха социалните мрежи с гневни коментари срещу треньора Нестор Ел Маестро и чужденците в тима, а изглежда и ръководните фактори на „Армията“ не са останали впечатлени от двубоя, който можеше да се гледа на няколко места в интернет, но не и по някоя от клубните телевизии на двата отбора.

За да придобие възможно най-ясна представа за случващото се в лагера на тима, Гриша Ганчев е изпратил един от най-доверените си хора в Марбея. Главният мениджър на „червените“ Стойчо Стоилов качи кратко видео в социалните мрежи, от което става ясно, че наблюдава на живо сутрешната тренировка на тима.

До момента ЦСКА не е привлякъл нито един нов футболист, а именно там е силата на Стоилов. По всяка вероятност той ще обсъди и вариантите за попълнения с консултанта Люпко Петрович и треньора Ел Маестро.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ