Крушарски каза кога ще уволни Бруно, защо не взе трима от Крузейро и се изгаври с агентът, който го заплаши със съд

Крушарски в клиника на МВР след операция

Босът на Локо Пд Христо Крушарски заяви, че в клуба има оферти от чужбина за футболисти, но предложените суми не си струват продажбата на играчите. Той даде за пример преминаването на Иван Иванов в Панатинайкос, който все още не е изплатил цялата сума по трансфера.

„Целта ни е да направим боеспособен отбор, който да е силен и конкурентноспособен за догодина. Селекцията може да включва още един-двама, но едва ли. Ние си имаме цел и си гоним шестото място, имаме шансове и за Купата. Целта да сме в топ 6 и тя е поставена пред треньора, как ще я постигне си е негова работа. Ако не успее, ще имаме други разговори, защото всеки трябва да си понесе последствията.

От досегашния ми опит съдя, че промените рядко са за добро. Илиан Илиев си тръгна по собствено желание, после минаха Бащата и Едо, докато се науча да си управлявам нещата. С треньора в момента си говорим и той взима това, от което има нужда. В момента покривът на нашата къща е сложен, трябва вече да гоним резултати.

сподели Крушарски и допълни, че нито се сърди на феновете, нито е злопаметен и проблемите му с тях са минало. Босът обаче бе категоричен, че той е човекът, който дава парите в клуба и той взима решенията, но преговаря с арабските бизнесмени, с които бе сниман преди месеци, да му помагат за издръжката.

„200 000 лева на година не са ми проблем да ги давам на Локомотив, но в България трудно се намира човек, който да влезе във футбола. Парите, които давам в момента, са ми много, но няма кой друг. Помощникът на Бруно хареса три момчета, докато бяхме при Крузейро, но ми каза, че догодина те ще са им в първия отбор.“

Крушарски коментира и заплахата от мениджъра Николай Жейнов, който обяви, че ще съди бизнесмена заради определението му “ такива като Жейнов, банда лешояди“.

„На Жейнов съм му забранил да стъпва на Лаута. Искал да ме съди, да ме съди. Той съди Левски, съди Гонзо, съди кой ли не … Да ме съди. Може да си оправи малко финансовото положение с мен.Та аз какво съм казал? „Такива като него“?! Че да не съм излъгал? Тези мениджъри дали ли са 5 лева да създадат поне един играч? Затова сега ще кажа на моите, като подписват с такива мениджъри и ако те не могат да ги продадат в следващите три години- да им дадат по 10 заплати. Явно правилно съм казал, че са акули“, заяви Крушарски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ