Министър Кралев взриви „червена” България: Ремонтът на „ Армията” го прави стадион за европейско и световно!

Футболист на Годината 201818

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев намекна за предстояща интересна развръзка по казуса със стадион „Българска армия“. Той успокои феновете на ЦСКА, че клубът ще продължи да ползва базата за дълги години. Нещо повече – стадион „Българска армия“ може да се окаже важен елемент от съвместната ни кандидатура за Евро 2028, Мондиал 2030 и Евро 2032 с Гърция, Румъния и Сърбия.

„Водим преговори, имаме други планове, които са много по-интересни. Като приключат преговорите и подпишем договорите ще обявим всичко. Нека феновете на ЦСКА бъдат спокойни, клубът ще си бъде собственик на базите за много по-дълго време. Във връзка с плановете ни за кандидатстване за европейско и световно първенство със Сърбия, Гърция и Румъния сме поели ангажимент да предоставим четири стадиона с капацитет 40 000 зрители. Нов стадион ще има, това влиза в плановете ни. Стадион “Васил Левски” може да се приведе в достоен вид за провеждане на състезания от такъв ранг със средства от порядъка на 30-40 милиона лева. Като му дойде времето ще разберете повече”, каза министър Кралев в кулоарите на церемонията „Нощта на шампионите“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ